OMFG!

Asså å jag ork it-.- slinga håret idag, det vart tp helt fail, måste göra om de men har it nå mer paket hemma så kul att man måst gå å plågas såhär i nån dag -.-
Faila men orka it göra om den så ni får nöja er med den...

Svar på tal.

KommentarTid
Anonym om hej jag heter mimmi!:
Om du seriöst tycker att du är fet så borde du söka hjälp och prata med någon.
Sv : Hahah tack lr nå :) men jag tror jag klarar mig :)

OMG...

Heejdär!
Som ni kanske vet så har ju blogsvar bytt namn och då måste man ju fixa och lägga in en ny kod. Det nya namnet är ''blogresponse'' bättre med bloggsvar tkr då jag men aja. Nu är den då inne så ni kan fråga på som vanligt! :D Iaf kom hem från Lisa för ett tag sen :) Vi körde ''cp moppe'' Hahah så azm moppar asså :D så har vi tp ja ba vari lite allmänt normala :)

yesyes!

Hejhallå!
sitter i soffan och kollar på ''himlen är oskyldigt blå'' klockan är 8.30 och jag vaknade för en halvtimma sen;s iaf så var jag i stan igår. därför ni inte fick nogon uppdatering. Jag köpte en magtröja eller det är som ett linne så man kan säga maglinne, ni får bild på den eter matchen. Sen tog vi halv 6 bussen hem. Sen så gick vi till wille, asså ja jag och lisa var ju gode så normala när vi gick, hahahahaah no comments. aja då var vi hos wille och tp chilla å såg harry potter 1 :)
Idag så blir det match mot öjebyn klockan 1 :) Nu tar vi dom girls!
där hade man mörkt hår... ska jag ha mörkt eller ljust?

hej jag heter mimmi!

Hejdär!
sitter nu och chillar i soffan. Såklart så bakar min syster kladdkaka, tror ni jag kan stå emot? Svar NEJ! Asså så sjukt fet man är-.- aja kladdkaka är gött och jag har ju faktist tränat nu i 1½ timma så då gör det vell inget om man stoppar i sig lite fika :§ srry för den dåliga uppdateringen men de enda jag har gjort idag är å lyssna på musik tp :) De går före allt!:o Åsså har jag ju då träna :)

för det är alla känslor som lever upp om nätterna som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna, den du brydde dig om som spela din vänn som sedan hugger dig i ryggen, vi vet hur det känns!

Hej på er!
Nu har jag lite mer blogglust, inte spec mkt men mer än igår, pga en grej. Aja nu sitter jag och inte gör så myche, mamma å pappa jobbar så ingen kunde hämta mig efter skolan så jag fick gå hem... 3.5 km -.- Så nu har jag skavsår och ont i benen, Men när jag kom hem så hade syter köpt fika, och gjort glass och blåbärssås så då vart min dag lite bättre :') Ty!
<3

For it is all the feelings that live up in the night that takes your heart and your smile, that you cared about to play your friends who then stabs you in the back, we know how it feels

Hejjhejj!
vi förlorade matchen. det låg 1-0 te dom åsså på slute så gjorde dom 2 mål -.- aja vi tar dom nästa gång tjejer! Ska dra nu, har ingen jävla blogglust...

hejpådigdu!

Tjotja!
Kom nyss hem, hade ju spanska prov sista lektionen, å de gick åt helvete! Men nu har vi ju haft utveklingssamtal å de e snart sommar så jag skiter fan i vad jag får! Efter de så gick jag direkt till frissan. Hade funderat på att klippa pannlugg. Men jag hade beslutsångest så luggen får växa under sommarn ;) Nu ska jag gå och byta om, före är match today mot a-jaur. Dom är gode duktiga men vafan?! Klart vi tar dom!
Allmänt gullig bild...

somtimes we don't know what we have until we lost it...

Hejjsan!
Sitter och kollar på nå rönne program nu -.- Kom iaf tp nyss hem. Jag och Lisa var på byn ett tag åsså såg vi när p97 spela. Så skulle lisa tydligen köpa slush. Hahahah åsså äre it ens varmt. Men hon är ju it så normal. Men vadå de är ju it jag heller :D Aja kul inlägg assa :)
hello my friend!

home again!

Heej igen!
var tvungen att fara igen för att jag tydligen skulle te skolsköterskan och kolla ryggen, för den är tp cp-.- så jag måst fara och röntga den. kulkul.. aja. Vi får se vad som händer senare idag. Ni får troligtvis ett inlägg senare ikv :)

Hello!

Hallådär!

Sitter nu och äter flingor och mjölk, Kom nyss hem från en flummig skoldag, Och så är det ju så himla mysigt väder ute! Det regnar som fan! Menmen när man har haft sol i ca 2 h så får man vell vara så gott som nöjd. Men nu ska jag ta och sätta mig och plugga spanska te imr:/

mumma!

Hallådär!
visste ni att det amerikansk flygbolaget Delta kommer att ha ben&jerrys på sin meny. Det skulle inte vara helt fel att kunna sitta och smaska på en ben&jerrys när man sitter i flygplanet. Dom kommer att kosta kring 16 kroner! Om jag någon gång flyger till NY så kommer det vara de planet jag åker med! =D
Ben & Jerry-glass (foto: flickr/Mr. T in DC)
inte så stora, men denna storlek i sverige kostan dock 25 spänn...

@iphone

Hallådär! Sitter och kollar på tv nu. Tänkte att ni skulle få lite Bilder som jag fota idag men nej! Datan stängde av så ni får nöja er med ett bildlöst mobilinlägg. Men nu ska jag fortsätta titta på tv. Ni får ha det!

azm kvell ikvell!

Ska gå och packa nu, för ikv blir de att sova hos bästa stinanorman med lisasofiedahl :) Vi ska sova i tält, fatta mysigt. Första gången iår:) Så jag antar att det inte blir någon uppdatering, Men jag tar med mig kameran så det blir bilder när jag kommer hem :D men ska nog ta och börja packa nudå :)
jag today!

förvirrad

Heejdär!
Sitter och funderar lite granna, Har tänkt köpa ett nytt objektiv i sommar.Har hela tiden varit så säkert på att jag skulle köpa ett macro. MEN nu har jag blivit sugen på ett vidvinkel ist. För jag älskar att fota landskap, då vill man ju få med det mästa så då sitter ju ett vidvinkel inte så fel :) men vet ej ännu.. Något förslag?:)
Vidvinkel eller macro ?

..

hejdär!
Sitter och lyssnar på ''måndagsbarn'' Har nyss bytt om , Nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem så ska vi äta sen blire träning, Blir å äta mat från heart to heart! loveit! Btw så hade jag ju match igår, det gick gode bra, vi spela väldigt lika, det blev 2-2 :)

!

Hej där!
Sitter och lyssnar på lady gagas nya låtar nu, Båda två äger enligt mig! De var vell de jag hade att säga, kom nyss hem från träning, Match imr i lill-piteå! TaggN!
lady gaga- hair

ny header på gång!

Hejjhallådär!
Nu sitter jag och stör mig på min fula blogg, Så hade tänkt fixa och göra om lite granna, iaf byta header för har hafft den i ett år åsså ären grymt ful. Så min dag kommer spenderas med att fota lite bilder till en ny header och sedan fixa den. Så vi får vella se om den kommer in idag. För snabb är ju allt annat än vad jag är...
Söt chey...

Morgoooooon!

Hallå där!
Nu när jag fick lite tid över så tänkte jag att jag måste ta och göra ett inlägg. Så här får ni ett. Som nog inte kommer vara det roligaste, MEN det är ett iaf :) Skola snart då, går ut te bussen om ungefär 10 min så får rappa på lite. Lång och tråkig skoldag väntar, Usch hatar måndagar, Dryga och långa-.- Sen får vi se vad som händer! Det var vell det ROLIGA jag hade att berätta, Hahahah!
Tötis!

whywhywhy?

Heejhallå!
Vet att jag suger på att blogga -.- men har it nån lust... Iaf så var vi ju me wille å abbe igår. Azm kväll säger jag bara, vi tp dampa på stekte å massa mer ;) idag har jag it gjort så mkt, kom nyss hem från träningen :) dampa där också, jag och ebba hade vatten krig, åsså regna det tp , hahah. Men nu ska jag käka godis som blev över från igår;)
min syster hoppar från empire state building ;oooo

asm!

Heejheej!
Asså fyfan villken kväll! Vi hade as roligt tp skratta sönt, och dampa som vanligt. Hade iaf veldigt kul. Satt å dampa på fb och kolla massa parodier på youtube så vi nästan pissa ner oss ;) Gahahaha. Idag blire nog att jag och Lisa är me wille och albin. Aja ska va lite social nu så tjaråå!
Morgon frillorna är söööta ;)

The heart wants what the heart wants...

Heejhallå!
Sitter å snackar tele nu med bästa! Hahahahah fyfan fick reda på en jävligt rolig grej så jag fick ju damp och dampa igäl henne på fb , hon tp undra vad jag hade för fel i huvve. Så jävla kul höll fan på spricka... ;)aja roligt inlägg, men so what? Tjaråå!

orkit

Tjatja!

vet att uppdateringen i helgen har varit låg. Men som sagt så har jag (och mitt lag också) Spelat boden cup. Så har varken haft tid eller ork till att blogga. Kom just hem. Spela nyss mot gammelgården. Vi förlora. Precis som dom andra matcherna också. Förutom en som vi spela lika. Men tkr ändå vi spela bra. Aja ska gå och duscha nu. Sen ligga ute i solen och tycka synd om mig själv för att jag glömmde stretcha så jag är stel i hela kroppen -.-

you're gonna catch a cold from the ice inside your soul!

Heejhallå!

godmorgon till er 7sovare :) själv klev man upp klockan 6. det var samling på på älvåkra 7. Så nu är man hemma igen. Blev 0-0. Igår förlora vi. Nu blire att käka lunch. Sen klockan 3 har vi en till match på boden arena. Mot lira trorja? :) Tjaråå!

hej!

Heejheej!
Nu sitter jag i soffan och skämms för min dåliga uppdatering ;§ har inte hafft tid att blogga, tisdag å onsdag har jag plugga å vari med friends så ja. haha :) aja chill dag idag:) vi fick hål för våran so lärare trodde att vi börja 12 åsså börja vi igentligen 11 ;) Så vi gick te älvåkra och chilla på fotbollsplanen :)
orkit lägga in nån bild,ska fixa nåra colage nu så ni får de sen:) ska också ta och fixa en header åt söt ella!:D

Fullt upp!

Tjatja!
Blir ett snabbt inlägg nu. har mkt på schemat ;) iaf så kom jag tp precis hem från utvecklingsamtal-.- fattar it vittsen med det. Iaf nu blire att spela lite gitarr. Efter de blir de plugg. för vi måste läsa as mke te på torsdag -.- usch! Efter det så far jag på min lilla spring runda:) så ser dagen ut för mig :) Kram på er!
jag och älsk<3

cupcakes :)

Heejhallå :)
Nu står jag i köket och fixar fram med grejer i köket! för syrran bakade nyss muffins. Så nu ska jag ta och göra lite glasyr till dom :) Så det blir ju mumsigt :) btw så var jag hos lisa nilsson igår och så var då våra familjer med. Vi grillade och myste på, kommer bilder senare :D chaoo!

RSS 2.0