Nya sommarplågan?

Mange kom igen nu!

nu bär de av!

Tjoo!
Nu sitter jag ba och tråkar på. Så tänkte varför inte blogga. Vet att jag har varit dålig på att lägga in bilder också på senaste tiden. Men det har mest blivit mobilbloggning. Nu bär de av mot phb. Där helgen spenderas. Ha det!
En personlig favorit! (oredigerad)

halft tebak.

Tjo! Nu känner jag mig inte lika deppig så jag kan faktist bjuda på ett halvhjärtat inlägg. Måste tacka dig lisa. Om du inte hade funnits för mig hade jag nog inte klarat mig. Älskar dig! Jaja som sagt så får ni ett inlägg nu. Psg te helgen! Fan va azm! Spela fotboll, se fotboll och träffa fint folk:') fet hiss till de!

You took my heart, and do not want to return it.

Så sant!
Känner att jag bara deppar i bloggen nu! ska ta en liten bloggpaus och ''vila upp mig'' allt känns bara skit nu. Så ni får vell hålla utkik när jag är tebak. tack för att ni orkar läsa min blogg♥  ni gör min dag!

glad midsommar!

Tjo!

Tänkte bjuda på ett litet inlägg nu då det är midsommar! Och säga glad midsommar till er, om de nu är nån som sitter på datan idag :) Iaf så sitter jag inne i stugan nu. Regnet bara öser ner. Kul. Sen blire att bada lite badtunna och bada i älven :') Har även hunnit upp till fåren och fotat dom lite granna. Fast dom fastna inte riktigt på bild idag. så får vell gå upp dit när det har sluta regna. Ska även hinna till ängen och fota där. Så nått mer inlägg får ni nog inte. kanske om det regnar såhär mkt :)

såhär ser man ut nu.. hahaha göllat!

coldplay<3


kärlek till den!

im lost.

hejdär! Nu får ni ett inlägg från bästuppdaterarN haha. Har it så myche å säga. Tänkte att jag skulle kika in min öde blogg och ge er stackar läsare ett inlägg. Orkar it skriva nå mkt Me mobil. Är trött så det blir vill att sova nu. Godnatt från min sida;)

mobil bloggning.

Hallå där förlåt för min uppdatering idag! Min dag har varit såhär att först så for jag och pappa te lite stad och köpte mig en ny mobil. Äntligen säger jag bara. Tack pappa<3 iaf så fick det bli en xperia neo:D den är bra storlek snygg och bra. Så den rekommenderar jag:) iaf sen när vi kom hem så fixa jag mig sen for vi å åt på tresco med morfar Elin å råbban . Sen kom dom hit och vi fika och ha bara ge lite allmänt sociala. Nu ska jag digga musik. Så ni får ha det!

jaja

XperiaNeo Black
Denna blir troligen min imr!

morgonmorgon!

Hejpåer!
Morgonpigga mimmi lr vad? :) Jag vaknade iaf 7 idag ;o Greta kom och väkte mig, kanske för att jag alltid väcker henne? Sitter iaf och diggar gammla låtar som man nött ut för länge sen. Gode så skojsigt ändå. Vet inte vad som händer idag. Men vi får vell se vad dagen har att bjuda på!
jaja...

Jojj!

Heejpåer!

Tänkte att jag skulle vara lite snäll och bjuda på ett inlägg till idag! Så här får ni ett :) Blev att vara med Lisa. Mötte upp henne sen så cykla vi in på byn. köpte slush och snacka å så. Sen drog vi te älvåkra ett tag. Nu är jag då hemma. Härregud. Det var ju då it ens kallt ute :D (inga bilder är på mamma å pappas data)



Katy perry-last friday night

Hejpådigtråkigadag!

Heejheej!
Sitter och nöter the lazy song nu :) Hahahah kul liv jag har! Sen blire nog att va med Lisa troja :) Nå mer hade jag vell it å berätta :) ni får ha de!
Dagens: Linne Ginatricot, jeansleggins veromoda.

:)

Heejheej!

Sitter just nu och lyssnar på ''bruno mars-the lazy song'' Vet att jag har varit himla dålig på att uppdatera. Men ja jag orkar it. Vill göra saker å it ba sitta inne på datan ;o men nog kommer ni få något inlägg då och då men förvänta er inte så mkt =) Aja sitter å taggar sönder. Match idag mot piteå! Vi SKA ta dom. vi MÅSTE ta dom! då vet ni de :) jaja ska vell gå å byta om lr nå. Btw så var jag i en snabbis i stan igår. Med mig hem fick jag ett par byxor, linne, bikini trosor, och nån tröja :)

AZM!


Omge så grym :)

jojj!

Gomorgon !
sitter nu och chillar å ser nå cpe program -.- hahaha. Iaf så har jag blivit as förkyld nu -.- har tp jätte ont i halsen och täppt i näsan och så. Men jag ska ändå spela med 96/95 idag :) så vi får vell se hur de går :) Aja hade som inget spec intressant å berätta. Lr jo efter matchen så blire nog att vara med Ella! Gud vad jag har saknat den tjejen!♥ nu blire att sortera och redigera lite bilder ;)
aw!

rubrikN...

Heej!
Sitter nu och plågas av syster. Hon skulle göra nå i mitt hår. De e hur tjorvigt som hellst, omg. iaf så for jag å Lisa och bada. Det fick bli lillstrand. De finns ju tp ingen annanstans ;s tp påle då men asså omg. men vi var tp där i 2 h lr nå? Sen palla vi it alla äckel knott som höll på äta upp oss. Tänkte va me hon nu men de blev it. Funderade på att fota hon och martin, men jag har it hitta rätt ställe än ;) AHAHAHA gay man e :)

.

snabbt inlägg nudå. datorn har tp inge ström kvar. Asigt varmt idag asså. Så trore blir att fa å bada med bästa. Azm! aja tjarååh!

Topplista!

Nu kommer veckans musik topplista!

1.
madonna-revolver
2.
mohombi-cocconut tree
3.
alexandra stan-mr saxobeat
4.
swedish house mafia-save the world
5.
olle hedberg-wonderful
De var alla det!

Examen -11!

Heejdär!
Tänkte att ni skulle få två examens bilder:D Bilderna snodde jag av Lisa. Hoppas de är okej:) omge så varmt det är idag. Jag dör. Låg ute och sola i ca 2h. När jag kom in var jag tvungen å duscha usch så svettig man vart. Efter middagen så blir det att fara till lillstrand med bästa. och njuta av första sommarlovsdagen! så himla skönt!

Från vänster : maya,emma,Lisa,Vendela,Stina,jag,sanna,moa,lisa,felix,william,filip,elias,jonas,edwin,david och eva.
Älskar er<3

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

heejdär!
Fan vad gla jag är nu! för nu äre ju SOMMARLOV! så jävla skönt asså! åh bara sola bada och vara med härligt folk! omge vilken sommar de kmr bli. Ni får ju se hur uppdatering blir för man vill ju som sagt njuta av varenda dag av sommarlovet. Iaf så hade vi ju examen på forum. Trist=( man vill ju va i kyrkan. De känns it som en examen när man får sitta i en gympahall :/ skit the same!  nu äre sommar !

lillträsk:')

Hallå där!
tänkte att ni skulle få ett sådär halvhjärtat inlägg. eftersom att jag nästan sover, så jag vet tp inte vad jag skriver. Iaf så var vi ju i lillträsk med klassen (tisdag) Så sov vi över där till idag. Hahaha vart en azm kvell. Vi sov ingenting. så jag är lite smått trött. först när jag kom hem så blev jag trött. Har annars varit helt pigg hela natten ;o Vi bada,shaka te musik,och bara var almänt lena! Tog ej med mig kameran, tyckte inte att jag behövde ta med den, så ides jag it heller.. ;) aja nu ska jag vila. Sen senare så blir det att slinga om håret. Och hoppas på bättre resultat denna gång!
<3

äntligen!

Hallå där!
Kommer precis från duschen. Spelade ju match tidigare idag. Och vi vann :D Med 4-2. Härligt tjejor! ett mål fick man också göra. Det blev straff. så jag fick ta den :) he var ju gode så skönt!

...

Tänkte att jag skulle bjuda på ett inlägg till. Känner mig duktig. Ni har ju ändå fått några inlägg idag iaf :) Haahahah. Iaf så sitter jag och tittar på nån film. Vetej vad den heter men de är nån komedi. Asså omg vad det har blåst idag. Det är tp massa studdsmattor som har flygit iväg och nåra träd har gått av. Hörde av min moster som är någonstans utanför boden att det hade varit en lite tornado där. asså omgee. aja inge ström i datan nu så, ha det!

Jag älskar dig!


Happy face! :)

Som endel redan vet så åker vi ju till canarieöarna i november. Längar nå så in i norden. Vi kommer bo på ett nybyggt hotel som har ''afrikanskt tema'' kan man säga. Det är väldigt fint och det är hur många pooler som hellst. Såklart 5 stjärnigt. Tänkte visa lite bilder men det går inte att kopiera bilderna så klicka HÄR för att komma till vings hemsida och där kan ni kolla på alla bilderna :D

En liten bild tagen från google.



Olle hedberg!

Jag visste de! Olle är den av idolerna som kommer slå igenom. Hans senaste låt wonderful tycker jag var grymt bra och tror den kommer slå igenom. Vad tycker ni?
Inte är han ful heller inte...
Njut!

Ny kategori-musik tips.

Rubriken talar. Gjorde nyss en ny kategori. Tänkte att jag skulle börja med veckans topplist också. Att jag varje vecka lägger ut musik topplista. :) komentera vad ni tycker :D

why am I always second choice? tell me what's wrong with me?

Hallådär!

Nu tänkte jag att ni skulle få ett litet inlägg. känner att jag är aktiv på bloggen,fast nä. Men jag ska försöka. Men iaf så har vi ju ''lov'' nu så då vill man ju ta vara på tiden och inte sitta inne vid datan hela tiden. Men iaf så var jag med Lisa hela onsdagen. vi var på byn och fota lite. Sen sov jag där och vi flumma på och sånt där azm kvell visst?;) Sen så igår var jag också med Lisa hon följde mig på träningen, sen cykla vi lite på byn. Sen gick jag hem. (dukitg tjej) Duschade och sen for vi te farmor å farfars stuga och åt. Sen då vi bada i badtunnan så la jag min mobil på kanten. Och så råka min 3 åriga kusin stöta ner mobilen så nu är den paj. Så nu får man ha en tjock ful dålig dumburk som på något sätt ska likna en mobil men som mer liknar en kartong. Men jag tjatar så förhoppningsvis så inhandlar pappa mig en ny en ;) idag har jag då it gjort så myche faktist. For en sväng och fotade lite blommor :) Summerfeelings assa!

sött...




RSS 2.0